ClickCease

AUTO LATEN WRAPPEN

Auto laten wrappen? Auto-reclame.nl voorziet uw (bedrijfs)wagens van professionele auto reclame. Carwrapping prijzen beginnen vanaf €825 voor een personenauto. Een vrachtwagen kunt u al laten wrappen vanaf €1725. U kunt uw wagens voorzien van een compleet nieuw uiterlijk. Laat uw wagens carwrappen in uw huisstijl, maak van uw wagens rijdende visitekaartjes en echte blikvangers op de weg. Wij maken voor u gratis een persoonlijk ontwerp als u nog geen ontwerp heeft. Wij zorgen ervoor dat uw autoreclame aansluit op uw huisstijl.

De woorden “auto laten wrappen” is Nederlandse voor het bekende carwrapping. Auto laten wrappen is de techniek waarbij een voertuig wordt ingepakt met speciale folie. Wij werken met een grote verscheidenheid aan speciale flexibele folies.

Door middel van carwrapping kunt u ook uw wagens voorzien van een structuur. Hierbij kunt u denken aan een carbon fiber structuur of een brushed steel effect. Het wrappen van een auto brengt mooie bijkomende voordelen met zich mee: de folie van het carwrappen vormt bijvoorbeeld een beschermende laag over de lak. De folie beschermt tegen krassen en steenslag.

Auto-reclame.nl werkt uiteraard alleen met hoogwaardige kwaliteit folies. Wij werken met gerenommeerde merken zoals 3M, Avery en Oracal. De folie vervaagt nauwelijks en is Uv-bestendig.

Wilt u niet uw wagen laten wrappen maar bijvoorbeeld uw boot of aanhanger? Uiteraard voeren wij ook deze werkzaamheden uit. Bezoek de pagina specials voor meer informatie.

Van belettering van wagens tot het volledig wrappen van een vrachtwagen, voor alle vormen van autoreclame bent u bij Auto-Reclame.nl aan het juiste adres. Wij denken en werken met u mee van het gratis ontwerp tot en met de uitvoering.Kortom, auto laten wrappen? Carwrapping is beschermend, goedkoper, sneller en eenvoudiger!Bent u overtuigd en wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Gebruik het formulier aan de rechterkant of neem vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier.