ClickCease

CAR WRAPPING KOSTEN

Welkom, wij zijn auto-reclame.nl en wij specialiseren ons in het wrappen en beletteren van uw auto. U kunt bij ons terecht voor het wrappen van personenauto’s tot get wrappen van vrachtwagens! Wij zorgen altijd voor de beste prijs en zo laag mogelijke car wrapping kosten waarbij wij uiteraard wel kwalitatieve materialen gebruiken, want goede service en hoge kwaliteit staan bij ons altijd op nummer 1! Maar wat houdt dit nou precies in?

Car Wrapping

Car wrapping is het proces waarbij wij uw auto een nieuw uiterlijk geven door middel van het aanbrengen van een laagje folie over uw huidige laklaag. Bij ons kunt u uw logo of ontwerp doorgeven en maken wij voor u een ontwerp op maat. Wij zorgen ten alle tijden voor reële car wrapping kosten. Voor het wrappen van uw auto maken we gebruik van superieur vinyl folie. U kunt uw auto compleet uniek maken en uw laklaag beschermen voor deze car wrapping kosten! Het is dus niet alleen mooi voor het oog, maar ook nog eens beschermend voor de laklaag van uw auto.

Belettering

Ook kunnen wij uw auto beletteren met tekst naar keuze! U kunt via onze offerte alle details over de belettering aangeven. Wij zorgen dat de belettering van uw auto zorgvuldig en netjes verloopt. Ook hier zorgen we er voor dat de plakletters van hoge kwaliteit zijn. Beletteren is een uitstekende oplossing om goede reclame te maken voor uw bedrijf bijvoorbeeld. U kunt hiermee namelijk veel potentiële kanten bereiken. De belettering zit bij de car wrapping kosten ingerekend en kan ook op locatie gedaan worden!

Waarom kiezen voor ons?

 

Wij van auto-reclame.nl bieden een gratis ontwerp aan voor uw car wrap! Ook maken wij alleen maar gebruik van A-kwaliteit materialen voor zowel onze wrappings als beletteringen en kunnen zelfs uw auto beletteren op locatie. Bovendien zijn we zeer scherp geprijsd, waardoor u nooit met te hoge car wrapping kosten te maken zult krijgen. Dus wilt u uw auto uniek en opvallend maken en/of op een effectieve manier reclame maken?  Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie of een offerte.