ClickCease

Doe het zelf

Wilt u zelf uw autoreclame plakken? Ook dit is geen enkel probleem. U kunt stickers bij ons bestellen, die we vervolgens voor u printen en aan u leveren. Het plakken van de belettering doet u vervolgens zelf. Het is mogelijk om een door u gemaakt ontwerp aan te leveren maar u kunt er ook voor kiezen om het ontwerp door ons te laten maken. Net als bij al onze diensten maken we het ontwerp in nauw overleg met u, zodat het uiteindelijke resultaat volledig naar wens is.

Maatwerk

Omdat autobelettering maatwerk is, is ook de prijs maatwerk. Wilt u weten wat de door u gewenste sticker gaat kosten? Neem dan contact met ons op. Om een passende prijsopgave te maken is het belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie geeft over de gewenste belettering. Denk hierbij aan kleuren en afmetingen en stuur indien mogelijk een afbeelding mee.

Plak instructies

Voer de onderstaande stappen zo precies mogelijk uit voor het beste resultaat! 
Onderaan de pagina ziet u de bijbehorende foto per stap. 

Stap 1: 

  • Maak de ondergrond droog, stof en vetvrij. Zorg dat de omgevingstempratuur warmer dan 10 graden is.

Stap 2: 

  • Plak de belettering door middel van twee tapjes op de juiste plek.
    Let op dat de belettering recht zit en uitgelijnd is zoals gewenst. (foto 1)

Stap 3: 

  • Plak de belettering in het midden met een strook tape vast.

Stap 4: 

  • Klap de belettering naar rechts en verwijder het rugvel aan de achterzijde. Doe dit voorzichtig, let erop dat het rugvel volledig verwijderd wordt en de belettering niet mee los komt. Snijd het rugvel in het midden af. (foto 2+3)

Stap 5: 

  • Klap de belettering voorzichtig terug, maar plak hem nog niet vast. Houdt het tapje aan de zijkant als richtlijn om te zorgen dat de belettering recht en op de juiste plek komt. (foto 4) Gebruik je hand of bijvoorbeeld een bankpas om de belettering voorzichtig vast te plakken. Begin in het midden en wrijf van boven naar beneden. Wrijf vervolgens vanuit het midden de linker zijkant vast. (foto 5)

Stap 6: 

  • Klap de belettering naar links en verwijder de rest van het rugvel. Plak de rechterkant van de belettering volgens de instructies bij stap 5.

Stap 7: 

  • Verwijder de applicatietape. Doe dit door de applicatietape voorzichtig van de belettering te trekken. Pas goed op dat de belettering niet meekomt met de folie. Als dit toch gebeurd, plak de folie dan voorzichtig terug en wrijf de letter nogmaals goed aan. (foto 6)

 

Personenauto

De doeltreffende manier om klanten te bereiken

Bestelauto

Val op onder weg, bereik gemakkelijk een groot publiek

Bestelbus

Een professionele uitstraling en fungeert het als rijdend visitekaartje

Bakwagen

De doeltreffende manier om klanten te bereiken

Vrachtauto

Val op onder weg, bereik gemakkelijk een groot publiek

Car wrapping

Een professionele uitstraling en fungeert het als rijdend visitekaartje

AUTO-RECLAME.NL

Auto-reclame.nl weet hoe belangrijk goede en professionele autobelettering is. Uw bedrijfswagen is tenslotte uw rijdende visitekaartje en het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet. U wilt dat uw wagen opvalt en de belettering perfect verzorgd is. Van simpele belettering tot volledige carwraps en of het nu gaat om een bestelbus of een vrachtwagen: voor alle vormen van autoreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Auto-reclame.nl denkt en werkt met u mee, van ontwerp tot uitvoering.

 

Ervaring en kwaliteit = auto-reclame.nl

Meer dan 700 voertuigen per jaar

Wij beletteren meer dan 700 voertuigen per jaar! Bekijk ons portfolio.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier ook afmelden voor ontvangst.