ClickCease

Eigen werkplaats

Auto-reclame.nl heeft een eigen werkplaats met alle benodigde apparatuur en materialen om professioneel uw bestickeringen te produceren.

Doordat we het hele productieproces in eigen huis hebben, hebben we controle over de voortgang. Dit komt ten goede van de kwaliteit én kunnen we indien noodzakelijk snel schakelen bij wijzigingen of aanpassingen.

Ons kantoor is naast de werkplaats gevestigd waardoor er continu communicatie mogelijk is. Hierdoor kunnen we vanuit beide afdelingen goede en snelle service bieden aan onze klanten. Ook het maken van de ontwerpen gebeurt altijd in nauwe samenwerking met onze productiemedewerkers. Een ontwerp is hierdoor niet alleen mooi op papier maar kunnen we ook verzekeren dat het volgens ontwerp uitgevoerd kan worden.

Benieuwd hoe een carwrap in z’n werk gaat? Met onderstaande video krijgt u een kijkje achter de schermen. Te zien is hoe een full color ontwerp geprint en gelamineerd wordt. Uiteraard is ook het daadwerkelijke wrappen te zien.

Bekijk ons werk op YouTube

AUTO-RECLAME.NL

Personenauto

De doeltreffende manier om klanten te bereiken

Bestelauto

Val op onder weg, bereik gemakkelijk een groot publiek

Bestelbus

Een professionele uitstraling en fungeert het als rijdend visitekaartje

Bakwagen

De doeltreffende manier om klanten te bereiken

Vrachtauto

Val op onder weg, bereik gemakkelijk een groot publiek

Car wrapping

Een professionele uitstraling en fungeert het als rijdend visitekaartje

AUTO-RECLAME.NL

Auto-reclame.nl weet hoe belangrijk goede en professionele autobelettering is. Uw bedrijfswagen is tenslotte uw rijdende visitekaartje en het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet. U wilt dat uw wagen opvalt en de belettering perfect verzorgd is. Van simpele belettering tot volledige carwraps en of het nu gaat om een bestelbus of een vrachtwagen: voor alle vormen van autoreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Auto-reclame.nl denkt en werkt met u mee, van ontwerp tot uitvoering.