ClickCease

Laat nu uw auto bestickeren

Waarom?

Bij auto-reclame.nl kunt u gemakkelijk uw auto laten bestickeren, wij noemen dit ook wel wrappen. Reclame bestickering auto is tegenwoordig een erg doeltreffende manier om klanten te bereiken, je kunt het ook wel zien als je rijdende visitekaartje. Wij werken alleen met de meest hoogwaardige kwaliteit folies, zo werken wij onder andere samen met merken als 3M, Avery en Oracal. Naast auto’s kunnen wij ook bijvoorbeeld boten en aanhangwagens wrappen. Wilt u nou ook uw auto laten wrappen? Vraag nu snel uw offerte aan op auto-reclame.nl!

Hoe werkt het?

Wilt u nou ook uw auto laten bestickeren dan kan dit heel makkelijk via onze website. U hoeft alleen een offerte aan te vragen, vervolgens sturen wij een offerte en een ontwerp op maat en maakt u een afspraak om bij ons langs te komen. Wij kunnen ook op een locatie naar uw voorkeur komen. Naast uw auto met reclame bestickeren kunnen wij ook een mooie structuur aanbrengen op uw auto hierbij kunt u denken aan een carbon fiber structuur of een brushed steel effect. Uw auto laten wrappen brengt ook vele voordelen met zich mee: de folie vormt een beschermende laag en en beschermd de auto tegen krassen en steenslag. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of even het contactformulier op de website invullen.

Auto bestickeren kosten

Auto bestickeren kosten zijn bij ons voor een personenauto al vanaf €825. Uw vrachtwagen laten bestickeren kan vanaf €1725. Naast reclame bestickering auto bieden wij nog veel meer producten voor uw auto. Wij hebben onder andere ervaring met het aanbrengen van Free-vision folie, met deze folie op uw ruiten kunt u wel naar buiten kijken maar anderen kunnen niet naar binnen kijken. Uw auto bestickeren kunt u ook zelf doen! De stickers bestelt uw bij ons, vervolgens printen we deze uit en leveren we de stickers, het plakken doet u zelf. U kunt hierbij zelf een ontwerp maken of ervoor kiezen om het ontwerp door ons te laten maken. Het bestickeren van uw auto is uiteraard maatwerk en daarom zijn de prijzen ook maatwerk. Wilt u weten wat het door u gekozen ontwerp gaat kosten dan kunt u contact met ons opnemen. Door zoveel mogelijk informatie te geven over het gewenste ontwerp kunnen wij de beste prijsindicatie geven, u moet hierbij denken aan de maten en kleuren van de door u gewenste sticker en eventueel kunt u een afbeelding van uw ontwerp meesturen