ClickCease

LAAT UW BEDRIJFSAUTO’S EXTRA OPVALLEN!

Maakt u binnen uw organisatie veel gebruik van bedrijfsauto’s en zou u deze graag willen inzetten om de boodschap en de naam van uw bedrijf nog meer in de picture te zetten en nog bekender te maken bij het grote publiek? Zodat wanneer u of uw medewerkers ook op de weg zijn, u altijd een extra mogelijkheid tot perfecte reclame heeft? Kiest u dan zeker voor onze reclame car wrapping service. Het is gemakkelijker dan u misschien denkt en, ook niet geheel onbelangrijk, uiterst betaalbaar. Zo kunt u op een vrij eenvoudige wijze uw bedrijfsauto’s een make over geven en er voor zorgen dat waar u ook komt, de boodschap van uw bedrijf gedeeld wordt!

Hoe werkt car wrappen?

Het wrappen van uw bedrijfsauto’s is eigenlijk vrij simpel, zeker wanneer u het door onze gespecialiseerde en zeer ervaren medewerkers laat verrichten. Bij het zogenoemde wrappen, het ‘inpakken’ van een auto, wordt er een mooi bedrukte folielaag over de auto of bestelbus geplaatst.

Deze folielaag wordt gemaakt van zeer hoge kwaliteit folie, die bovendien zeer slijtvast en weersbestendig is. Een bijkomend voordeel is dat de folielaag in feite werkt als een extra beschermend laagje om de originele lak van de auto heen. Weer, wind en de kracht van de zon worden goed tegengehouden door de car wrap.

Op de folielaag die gebruikt wordt om uw bedrijfswagen mee in te pakken kunt u ieder gewenst motief laten drukken. Denkt u hierbij zeker aan de huisstijl, het logo en de eventuele slogan van uw bedrijf. Vergeet ook zeker de contactinformatie niet. Zo kan iedereen die geïnteresseerd is geraakt in uw bedrijf, direct contact met u opnemen!

Volledige car wrap of stickers

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de complete auto’s te voorzien van een mooie folielaag met daarop uw eigen huisstijl en logo, maar misschien wilt u het juist net iets subtieler aanpakken. Ook dan heeft www.auto-reclame.nl voor u de perfecte oplossing. Bij ons kunt u er namelijk ook voor kiezen kleinere car wraps of stickers met daarop uw eigen huisstijl en tekst te laten maken. Zo behoudt uw bedrijfsauto haar huidige herkenbaarheid terwijl uw bedrijfsboodschap tegelijkertijd ook opvalt.