ClickCease

Carwrapping

Door middel van Carwrapping kunnen we uw (bedrijfs)auto volledig voorzien van folie in de door uw gewenste kleur of het gewenste patroon.

Soms is een auto in een bepaalde kleurstelling lastiger te verkopen. Het kan dan een voordelige oplossing zijn om uw auto volledig te laten wrappen in een andere, neutralere, kleur. Maar ook als u uw auto wil aanpassen aan (de kleuren van) uw huisstijl kan carwrapping een mooie oplossing zijn. Daarnaast kunt u het natuurlijk ook gewoon leuk of mooi vinden om uw auto te voorzien van een compleet nieuw uiterlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een andere kleur, een matte uitstraling, een carbon fiber structuur of een brushed steel effect. Carwrapping is hier zeer geschikt voor.

 

Carwrapping

Bestelauto vanaf

Voordelig

1495
 • Scherp geprijsd
 • A-kwaliteit materialen
 • Belettering op locatie mogelijk

Bestelbus

meest gekozen

1995
 • Scherp geprijsd
 • A-kwaliteit materialen
 • Belettering op locatie mogelijk
Populair

Bakwagen

veel gekozen door professionals

1545
 • Scherp geprijsd
 • A-kwaliteit materialen
 • Belettering op locatie mogelijk
Professional

Goed opvallen met professionele uitstraling

 

Vrachtwagen

full works

2995
 • Scherp geprijsd
 • A-kwaliteit materialen
 • Belettering op locatie mogelijk

Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW

Let op! Dit zijn vanaf prijzen. De aangegeven prijzen betreffen een klein model auto.
Als het gaat om een groter model auto, zal de prijs ook veranderen!

Wrappen biedt een aantal voordelen ten opzichte van de auto laten spuiten, zoals bijvoorbeeld:

 • De folie beschermt de lak tegen krassen en steenslag
 • Folie is te verwijderen waardoor de auto makkelijker terug te brengen is in de oorspronkelijke kleur
 • Financieel aantrekkelijker

Wrapping is ook mogelijk voor bijvoorbeeld uw boot of motor waardoor ook deze weer een volledig nieuwe look krijgen.

Uiteraard gebruiken wij ook voor het carwrapping hoogwaardige kwaliteit folies. Auto-reclame.nl werkt met gerenommeerde merken zoals 3M, Avery en Oracal. De folie vervaagt nauwelijks en is Uv-bestendig.

 

AUTO-RECLAME.NL

Auto-reclame.nl weet hoe belangrijk goede en professionele autobelettering is. Uw bedrijfswagen is tenslotte uw rijdende visitekaartje en het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet. U wilt dat uw wagen opvalt en de belettering perfect verzorgd is. Van simpele belettering tot volledige carwraps en of het nu gaat om een bestelbus of een vrachtwagen: voor alle vormen van autoreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Auto-reclame.nl denkt en werkt met u mee, van ontwerp tot uitvoering.

 

Ervaring en kwaliteit = auto-reclame.nl

Meer dan 700 voertuigen per jaar

Wij beletteren meer dan 700 voertuigen per jaar! Bekijk ons portfolio.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier ook afmelden voor ontvangst.

Door uw bestelwagen te bestickeren, kunt u gemakkelijk reclame maken voor uw bedrijf. Als u in deze bestelwagen rondrijdt, zien duizenden mensen bewust en onbewust de reclame. Hier is het belangrijk dat het ontwerp opvalt en de informatie bevat die mensen in een paar seconden kunnen onthouden. Besticker uw busje voor extra naamsbekendheid, herkenning en laat uw busje er professioneel uitzien. Daarnaast kunnen potentiële klanten uw huisstijl al in zich opnemen. Mensen zijn visueel ingesteld, dus zorg voor herkenning van uw offline en online reclame met een busje dat is beplakt met stickers!

 

Wanneer u een ontwerp aan uw bestelwagen wilt toevoegen, kunt u de termen "bestickering" en "belettering" tegenkomen. Het verschil tussen de twee zit hem in het ontwerp. Bij bestickering valt de boodschap op door het ontwerp, de kleuren en de tekst. Meestal wordt gekozen voor het bestickeren van de bedrijfskleuren in combinatie met een tekst. Bij het beletteren van een bestelwagen gaat het vooral om de specifieke boodschap. Hierbij kunt u denken aan de naam van uw bedrijf in combinatie met een slogan of website.

 

Het wrappen van een bestelwagen is goedkoper dan spuiten en stelt u in staat om de kleur van de bestelwagen te veranderen zonder dat u een nieuw voertuig hoeft te kopen of hoge kosten moet maken voor het spuiten. Als u wilt dat uw bestelwagen bij uw huisstijl past, kies dan voor het wrappen van uw voertuig. Uw bestelwagen wrappen is een geweldige manier om er een rijdend visitekaartje van te maken en hem meer te laten opvallen. Het is ook niet schadelijk voor de bestelwagen, dus het is een geweldige optie als u van huisstijl verandert of geen kleur meer op uw voertuig wilt.

 

Wij werken alleen met hoge kwaliteit bestickering, wat de levensduur verlengt. Hieronder sommen we enkele kenmerken voor u op. Het hoogwaardige bestickering zorgt ervoor dat het jarenlang als nieuw blijft. U hoeft het dus niet regelmatig te vervangen. De bestickering van auto-reclame.nl is bestand tegen vocht en druk. Ook beschadigt of schilfert het niet tijdens hard rijden. Krassen maken geen kans op onze stickers. Het is een krasvrij materiaal, dus het blijft lang mooi. Door de wasstraat rijden heeft geen effect op de bestickering. De folie blijft als nieuw.

 

Wat zijn de voordelen van busjesreclame?
De voordelen van bestelwagenreclame zitten in de publiciteit die het u oplevert. De belangrijkste informatie van uw bedrijf is zichtbaar terwijl uw bestelwagen op de weg rijdt of geparkeerd staat. Het is belangrijk dat uw logo, naam, contactgegevens en een slogan op de belettering staan. De naamsbekendheid neemt toe wanneer u uw bestelwagen belettert. Daarnaast ontmoet u regionale, potentiële klanten, het geeft uw bedrijf een extra professionele uitstraling en u betaalt een eenmalig bedrag voor de vele jaren dat het meegaat. Eigenlijk is het dus een kosteneffectievere manier om reclame te maken voor je bedrijf.