ClickCease

Specials

Uiteraard voeren wij ook werkzaamheden uit die niet direct in bovenstaande categorieën horen. Zo is het natuurlijk ook mogelijk om andere voertuigen te voorzien van belettering of een volledige wrap, denkt u bijvoorbeeld aan uw boot, motor, aanhanger, foodtruck of zelfs uw fiets. Het is allemaal mogelijk.

Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring met het tinten van ramen met speciale folie. Ook het aanbrengen van Free-vision folie behoort tot de mogelijkheden. Met free-vision folie op uw ruiten kan er wel naar buiten maar niet naar binnen gekeken kan worden. Deze folie kan worden voorzien van een full color print. Hierdoor kunt u uw boodschap via de ruiten van de auto overbrengen, terwijl u vanuit uw auto gewoon door de ruiten heen kunt kijken. Het is vanzelfsprekend dat wij rekening houden met de wettelijke eisen bij het plaatsen van de folie.

Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

In ons portfolio vindt u onder de categorie ‘Specials’ enkele voorbeelden van deze projecten.

 

AUTO-RECLAME.NL

Auto-reclame.nl weet hoe belangrijk goede en professionele autobelettering is. Uw bedrijfswagen is tenslotte uw rijdende visitekaartje en het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet. U wilt dat uw wagen opvalt en de belettering perfect verzorgd is. Van simpele belettering tot volledige carwraps en of het nu gaat om een bestelbus of een vrachtwagen: voor alle vormen van autoreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Auto-reclame.nl denkt en werkt met u mee, van ontwerp tot uitvoering.

 

Ervaring en kwaliteit = auto-reclame.nl

Meer dan 700 voertuigen per jaar

Wij beletteren meer dan 700 voertuigen per jaar! Bekijk ons portfolio.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier ook afmelden voor ontvangst.