ClickCease

Vrachtauto beletteren

Ook voor de belettering van uw vrachtwagen bent u bij auto-reclame.nl aan het juiste adres. Zowel de truck als aanhanger kunnen we voorzien van bijna alles wat u wenst. Met de juiste belettering creeërt u een rijdend visitekaartje en doordat uw vrachtwagen vele uren doorbrengt op de weg is uw bereik groot. 

Een goed ontwerp is van groot belang. Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee. Maar ook als u wil dat wij het volledige ontwerp maken, bent u bij ons aan het juiste adres. Het ontwerpen van de producten wordt altijd gedaan in volledig overleg met u, zodat uw auto straks precies aansluit bij uw wensen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een compleet ontwerp aan te leveren.

Voor het beletteren van uw vrachtwagen hanteren wij de volgende categorieën:

 

Vrachtauto laten beletteren of bestickeren

S pakket

Voordelig

290
 • Scherp geprijsd
 • A-kwaliteit materialen
 • Belettering op locatie mogelijk

Eenvoudig en doeltreffend

 

Het meest gekozen pakket door onze klanten in de categorie vrachtauto’s.

M pakket

meest gekozen

€795 590
 • Scherp geprijsd
 • A-kwaliteit materialen
 • Belettering op locatie mogelijk
Populair

L pakket

veel gekozen door professionals

€1250 890
 • Scherp geprijsd
 • A-kwaliteit materialen
 • Belettering op locatie mogelijk
Professional

Goed opvallen met professionele uitstraling

 

Professioneel en compleet.

 

XL pakket

full works

€2450 1725
 • Scherp geprijsd
 • A-kwaliteit materialen
 • Belettering op locatie mogelijk

Het komt steeds vaker voor dat vrachtwagenbezitters de carrosserie van de cabine willen beschermen met anti-steenslag folie. Steenslagfolie is een glasheldere folie die dient als beschermlaag. Deze wordt aangebracht op schadegevoelige plekken. Wij hebben hier inmiddels ook ruime ervaring mee.

De uitvoering van de werkzaamheden wordt gedaan door onze zeer ervaren carwrappers. Zij hebben oog voor detail en ruime ervaring. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige folies. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect resultaat. 

 

AUTO-RECLAME.NL

Auto-reclame.nl weet hoe belangrijk goede en professionele autobelettering is. Uw bedrijfswagen is tenslotte uw rijdende visitekaartje en het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet. U wilt dat uw wagen opvalt en de belettering perfect verzorgd is. Van simpele belettering tot volledige carwraps en of het nu gaat om een bestelbus of een vrachtwagen: voor alle vormen van autoreclame bent u bij ons aan het juiste adres. Auto-reclame.nl denkt en werkt met u mee, van ontwerp tot uitvoering.

 

Ervaring en kwaliteit = auto-reclame.nl

Meer dan 700 voertuigen per jaar

Wij beletteren meer dan 700 voertuigen per jaar! Bekijk ons portfolio.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier ook afmelden voor ontvangst.

Door uw bestelwagen te bestickeren, kunt u gemakkelijk reclame maken voor uw bedrijf. Als u in deze bestelwagen rondrijdt, zien duizenden mensen bewust en onbewust de reclame. Hier is het belangrijk dat het ontwerp opvalt en de informatie bevat die mensen in een paar seconden kunnen onthouden. Besticker uw busje voor extra naamsbekendheid, herkenning en laat uw busje er professioneel uitzien. Daarnaast kunnen potentiële klanten uw huisstijl al in zich opnemen. Mensen zijn visueel ingesteld, dus zorg voor herkenning van uw offline en online reclame met een busje dat is beplakt met stickers!

 

Wanneer u een ontwerp aan uw bestelwagen wilt toevoegen, kunt u de termen "bestickering" en "belettering" tegenkomen. Het verschil tussen de twee zit hem in het ontwerp. Bij bestickering valt de boodschap op door het ontwerp, de kleuren en de tekst. Meestal wordt gekozen voor het bestickeren van de bedrijfskleuren in combinatie met een tekst. Bij het beletteren van een bestelwagen gaat het vooral om de specifieke boodschap. Hierbij kunt u denken aan de naam van uw bedrijf in combinatie met een slogan of website.

 

Het wrappen van een bestelwagen is goedkoper dan spuiten en stelt u in staat om de kleur van de bestelwagen te veranderen zonder dat u een nieuw voertuig hoeft te kopen of hoge kosten moet maken voor het spuiten. Als u wilt dat uw bestelwagen bij uw huisstijl past, kies dan voor het wrappen van uw voertuig. Uw bestelwagen wrappen is een geweldige manier om er een rijdend visitekaartje van te maken en hem meer te laten opvallen. Het is ook niet schadelijk voor de bestelwagen, dus het is een geweldige optie als u van huisstijl verandert of geen kleur meer op uw voertuig wilt.

 

Wij werken alleen met hoge kwaliteit bestickering, wat de levensduur verlengt. Hieronder sommen we enkele kenmerken voor u op. Het hoogwaardige bestickering zorgt ervoor dat het jarenlang als nieuw blijft. U hoeft het dus niet regelmatig te vervangen. De bestickering van auto-reclame.nl is bestand tegen vocht en druk. Ook beschadigt of schilfert het niet tijdens hard rijden. Krassen maken geen kans op onze stickers. Het is een krasvrij materiaal, dus het blijft lang mooi. Door de wasstraat rijden heeft geen effect op de bestickering. De folie blijft als nieuw.

 

Wat zijn de voordelen van busjesreclame?
De voordelen van bestelwagenreclame zitten in de publiciteit die het u oplevert. De belangrijkste informatie van uw bedrijf is zichtbaar terwijl uw bestelwagen op de weg rijdt of geparkeerd staat. Het is belangrijk dat uw logo, naam, contactgegevens en een slogan op de belettering staan. De naamsbekendheid neemt toe wanneer u uw bestelwagen belettert. Daarnaast ontmoet u regionale, potentiële klanten, het geeft uw bedrijf een extra professionele uitstraling en u betaalt een eenmalig bedrag voor de vele jaren dat het meegaat. Eigenlijk is het dus een kosteneffectievere manier om reclame te maken voor je bedrijf.